Sari la conținut

„Marele Zid PSD” în jurul lui Liviu Dragnea

Am avut o discuţie cu colegii mei din Biroul Permanent Naţional şi absolut toţi nu au fost de acord cu demisia lui Dragnea şi, atunci, mergem miercuri şi ne întâlnim în forum mai mare, în Comitetul Executiv Naţional. Situaţia este extrem de importantă, suntem sancţionaţi tot PSD-ul că l-am suspendat pe Băsescu şi pentru referendumul din 2012, cei de la PNL s-au fofilat în stilul lor obişnuit şi nu mai ştiu nimic. Dragnea şi-a prezentat demisia şi toţi am spus: am fost PSD cu PNL care l-am suspendat pe Băsescu, nu l-a suspendat Dragnea singur pe Băsescu”, a declarat Victor Ponta.

Pe scurt, lucrurile au stat cam aşa: de la bun început, social-democraţii din ţară au trimis mesaje de susţinere pentru Liviu Dragnea. Lideri PSD de peste tot au spus că îl vor în continuare preşedinte executiv al partidului. Nu-l consideră vinovat de corupţie. Iar aceasta este fapta pentru care noile reguli din partid cer demisia.

Dragnea nu a făcut altceva decât să convingă populația să voteze în favoarea unui partid”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, vicepreședinte PSD.

Noi îl considerăm nevinovat pe Liviu Dragnea. Nu credem că trebuie să își dea demisia. Și-a făcut datoria în mod exemplar față de partid”, a declarat Ioan Mang, șeful PSD Bihor.

„În ceea ce privește poziția la partid, părerea organizației Brăila e că am vrea să rămână pe poziția de la partid”, a spus Mihai Tudose, președintele organizației PSD Brăila.