Marian Vanghelie reacționează după ce Sebastian Ghiță a cerut retragerea lui Ion Iliescu din PSD

Data publicării:
Vanghelie-1

"Vă dați seama unde am ajuns? Sebastian Ghiță, care atârna pe la toate ușile din toate partidele din România, pe la toți liderii, să vină să își permită el să îi spuna lui Ion Iliescu să plece din partid? Cum poate un om corupt, un om care nu face altceva decât să pândească toate licitațiile statului și are tot felul de aranjamente pe tot ce înseamnă IT în România și pe alte licitații făcute de guvern să îi spună lui Ion Iliescu să plece din partid? Este incredibil!

Iar dacă ei cred... se poate aranja un vot cu 50-60 de oameni. Un vot cu cinci sau cu zece mii de oameni... ăștia nici nu apucă să se ducă la microfon că îi huiduie sala.

Ion Iliescu a vorbit și a luat cuvântul de foarte multe ori, a încercat ca pe un copil să îl liniștească pe Ponta. Nu am nicio relație apropiată cu domnul Iliescu, dar vă spun, e printre puținii care s-a comportat ca un lider adevărat și care a încercat să nu îl facă de râs pe Ponta, că totuși era președintele partidului, dar să îl facă să înțeleagă că nu așa se comportă, că nu așa se iau deciziile. Ion Iliescu s-a comportat ca un lider, a fost și o să rămână un lider toată viața", a declarat Marian Vanghelie într-o intervenție telefonică la Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri