Marius Bodea a fost desemnat candidatul USR la Primăria Iași: „Vrem schimbarea regimului local falimentar”

Data publicării:
marius bodea - usr
Marius Bodea (foto) a precizat că USR vrea ”schimbarea regimului local falimentar, măcinat de corupţie, condus de facto de mafia imobiliară”. Sursa foto: facebook.com/marius.bodea.iasi

Senatorul Marius Bodea a fost desemnat de USR în cursa pentru Primăria Iaşi, în urma votului membrilor de partid, a anunţat, luni, deputatul Filip Havârneanu, liderul filialei municipale Iaşi a USR. Vrem schimbarea regimului local falimentar, măcinat de corupţie, condus de facto de mafia imobiliară, a spus senatorul USR, transmite News.ro.

Marius Bodea a fost singurul înscris în această cursă, după ce deputata Cosette Chichirău, înscrisă şi ea în competiţie, a demisionat din USR în urmă cu câteva săptămâni.

Filip Havârneanu a afirmat că Iaşiul are nevoie de o schimbare, iar Marius Bodea este, în opinia sa, ”singura opţiune ca primar pentru un oraş care parcă a fost retrocedat mafiei şi care a rămas mult în urmă”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Liderul USR Iaşi a precizat că Primăria Iaşi este ”paralizată” de dosarele actualului edil Mihai Chirica, astfel că nici un proiect major de infrastructură nu a fost demarat în oraş în ultimii trei ani.

La rândul său, senatorul Marius Bodea a precizat că USR vrea ”schimbarea regimului local falimentar, măcinat de corupţie, condus de facto de mafia imobiliară”.

”Această schimbare nu este despre noi, cei din USR, ci este despre fiecare ieşean care îşi doreşte un oraş cu un trafic decent, cu un aer mai puţin poluat, cu infrastructură şcolară de nivelul lumii civilizate, cu un transport public performant şi gratuit, capabil să devină principala alegere în privinţa mobilităţii. Nici un demers nu poate fi făcut pe persoană fizică, iar succesul unuia precum câştigarea Primăriei Municipiului Iaşi nu poate fi garantat decât de o echipă solidă”, a declarat Marius Bodea.

El a adăugat că partidul se va deschide către oamenii profesionişti din Iaşi care vor să vină alături de USR în viitorul consiliu local.

Actualul primar al Iaşiului Mihai Chirica a anunţat că îşi doreşte să candideze pentru un nou mandat, el urmând să candideze cel mai probabil pe listele PNL.

Liderul PNL Nicolae Ciucă a spus recent la Iaşi că Mihai Chirica are susţinerea PNL pentru o nouă candidatură la primărie, invocând procentele acestuia din sondajele de opinie.

Filiala ieşeană PSD nu a anunţat deocamdată numele candidatului la Primăria Iaşi, una dintre opţiunile organizaţiei fiind actualul lider al organizaţiei municipale social-democrate, Bogdan Balanişcu, secretar de stat în cadrul Ministerului Mediului.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri