Marius Budăi o contrazice pe Raluca Turcan: Oricare ar fi situația pensiilor, se va rezolva

Data actualizării: Data publicării:
Marius Budăi la o ședință.
Social-democratul Marius Budăi le transmite pensionarilor că se vor găsi bani pentru pensii.

Social-democratul Marius Budăi le transmite pensionarilor că se vor găsi bani pentru pensii. Budăi o contrazice pe Raluca Turcan, ministrul interimar al Muncii, care a spus că de la sfârșitul lunii noiembrie nu mai sunt bani. Budăi este propunerea PSD pentru funcția de ministru al Muncii, potrivit Mediafax.

Marius Budăi a dezvăluit faptul că luni seara a avut o discuție cu premierul desemnat și cu ministrul Finanțelor cu care a convenit să facă o rectificare pentru plata pensiilor.

„Oricare ar fi situația, am avut o discuție în această seară cu premierul desemnat Nicolae Ciucă și cu ministrul Finanțelor și am ajuns cu toții la concluzia că, dacă trecem de proceduri, joi voi solicita execuția bugetară și urgent vom face o rectificare bugetară”, a declarat, la Antena 3, Marius Budăi.

Reprezentantul PSD a mai spus că oricare ar fi situația financiară la Ministerul Muncii, se vor găsi bani pentru pensii.

„Este responsabil să-i liniștim pe pensionari și să le spunem că oricare ar fi situația, că oricât de iresponsabilă este declarația, se va rezolva... Pe mine m-a deranjat că i-a panicat pe părinții și buncii noștri”, a mai spus social-democratul.

Marius Budăi este propunerea PSD pentru funcția de ministru al Muncii.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri