Mesaj pentru liderii opoziției după demisia lui Negrescu: „Haideţi să depunem odată moţiunea de cenzură!”

Data actualizării: Data publicării:
Eugen Tomac la microfon
Eugen Tomac are un mesaj pentru liderii USR și PNL.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, afirmă că demisia ministrului Victor Negrescu demonstrează că Guvernul Dăncilă nu este pregătit să preia Preşedinţia rotativă a UE şi le cere liderilor PNL şi USR să depună împreună moţiunea de cenzură.

eugen tomac facebook crop
Eugen Tomac are un mesaj pentru liderii USR și PNL.

„A demisionat ministrul 20 19. Domnule Preşedinte Orban, domnule Preşedinte Barna, a demisionat ministrul responsabil de pregătirea Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de la 1 Ianuarie. Demisia ministrului Negrescu demonstrează că Guvernul Dăncilă nu este pregătit să preia Preşedinţia rotativă a UE. Haideţi să depunem odată moţiunea de cenzură! Dacă nu acum, atunci când şi pentru ce?”, scrie Eugen Tomac pe contul său de Facebook.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, şi-a depus demisia după şedinţa de Guvern de vineri. Demisia acestuia a fost confirmată de către ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care a spus că în şedinţa de Guvern a avut loc ”o discuţie principială” despre modul în care România este pregătită pentru preluarea preşedinţiei Consiliului UE.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat că a fost o discuţie la finalul şedinţei de Guvern, pe care Victor Negrescu „a luat-o personal” şi a dovedit că nu ştie să lucreze în echipă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri