Sari la conținut

Mircea Badea, preluat de Sputnik: România se va sparge

Declarațiile făcute de realizatorul tv Mircea Badea în timpul emisiunii „Sinteza zileilegate de proteste și stabilitatea guvernului au stârnit interes fiind preluate și de către publicația rusă Sputnik.md, parte a aparatului de propagandă a Kremlinului.

badea

Foto: Facebook

Pe parcursul dezbaterii au fost abordate subiectele zilei: manifestații, stabilitatea guvernului, diferendele din PSD, situația încordată dintre puterile și instituțiile statului, scrie Sputnik.md care îl citează pe Mircea Badea făcând previziuni: "Sunt absolut convins că acest guvern va cădea, cred că în 2018 se va întâmpla un rău major, nu există nici o forță patriotică."

După ce a ascultat opiniile invitaților, Mircea Badea a exprimat o convingere tranșantă, amintește Sputnik.md legat de declarația realizatorului tv: "Sunt absolut convins că acest guvern va cădea, că procentele (din alegeri) se vor inversa, PSD-ul acesta slab merită să i se întâmple așa ceva", a spus Mircea Badea, argumentând în continuare — "înainte ca Iohannis să își bată joc de acest vot, guvernul și PSD și-au bătut joc de vot"."

"Asociind ceea ce se în România cu ceea ce se petrece în Europa, mai ales în regiune, realizatorul Tv a spus "La un moment dat te poți trezi fără țară". Apoi a continuat — "cred că la anul, în 2018, se va întâmpla ceva major, un rău major".

"Punând piesele laolaltă, cred că se va întâmpla ceva major", a spus Mircea Badea, "s-a întâmplat și altora, și altora… Nu există nici o forță patriotică, cred că se va întâmpla ceva rău major", a repetat Mircea Badea. "Crezi că se va sparge?" (România, n.n.), a întrebat Mihai Gâdea. "Da, a replicat Badea, "posibil da, nu exclud, nu m-ar mira deloc să se întâmple," precizează publicația rusă.

De asemena, publicația rusă scrie și de faptul că Mircea Badea a atras atenția asupra forțelor care se adună în jurul țării, "văd o adevărată concentrare de forțe în jurul nostru", dar și la presa străină prezentă în număr extrem de mare la evenimentele din București. "Zici că e primăvara arabă", a spus realizatorul tv citat de Sputnik.md.