Mircea Badea, preluat de Sputnik: România se va sparge

Data actualizării: Data publicării:
badea
Foto: Facebook

Declarațiile făcute de realizatorul tv Mircea Badea în timpul emisiunii „Sinteza zileilegate de proteste și stabilitatea guvernului au stârnit interes fiind preluate și de către publicația rusă Sputnik.md, parte a aparatului de propagandă a Kremlinului.

badea
Foto: Facebook

Pe parcursul dezbaterii au fost abordate subiectele zilei: manifestații, stabilitatea guvernului, diferendele din PSD, situația încordată dintre puterile și instituțiile statului, scrie Sputnik.md care îl citează pe Mircea Badea făcând previziuni: "Sunt absolut convins că acest guvern va cădea, cred că în 2018 se va întâmpla un rău major, nu există nici o forță patriotică."

După ce a ascultat opiniile invitaților, Mircea Badea a exprimat o convingere tranșantă, amintește Sputnik.md legat de declarația realizatorului tv: "Sunt absolut convins că acest guvern va cădea, că procentele (din alegeri) se vor inversa, PSD-ul acesta slab merită să i se întâmple așa ceva", a spus Mircea Badea, argumentând în continuare — "înainte ca Iohannis să își bată joc de acest vot, guvernul și PSD și-au bătut joc de vot"."

"Asociind ceea ce se în România cu ceea ce se petrece în Europa, mai ales în regiune, realizatorul Tv a spus "La un moment dat te poți trezi fără țară". Apoi a continuat — "cred că la anul, în 2018, se va întâmpla ceva major, un rău major".

"Punând piesele laolaltă, cred că se va întâmpla ceva major", a spus Mircea Badea, "s-a întâmplat și altora, și altora… Nu există nici o forță patriotică, cred că se va întâmpla ceva rău major", a repetat Mircea Badea. "Crezi că se va sparge?" (România, n.n.), a întrebat Mihai Gâdea. "Da, a replicat Badea, "posibil da, nu exclud, nu m-ar mira deloc să se întâmple," precizează publicația rusă.

De asemena, publicația rusă scrie și de faptul că Mircea Badea a atras atenția asupra forțelor care se adună în jurul țării, "văd o adevărată concentrare de forțe în jurul nostru", dar și la presa străină prezentă în număr extrem de mare la evenimentele din București. "Zici că e primăvara arabă", a spus realizatorul tv citat de Sputnik.md.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri