Mircea Badea, după eşecul operaţiunii "Kovesi": "Vă mulţumesc pentru cei 14 ani. Vom vedea ce va urma"

Data actualizării: Data publicării:
mircea_badea1

După ce, în urma conferinţei de presă a Laurei Kovesi, Mihai Gâdea a avut o ieşire nervoasă în studioul Antenei 3, a venit rândul lui Mircea Badea să îşi exprime dezamăgirea cu privire la deznodământul scandalului declanşat zilele trecute în jurul procurorului-şef al DNA.

„Sunt într-un punct foarte periculos. Este ca un fel de despărțire între noi, din multe puncte de vedere. N-aș mai vrea ca cineva, după această emisiune, să se mai aștepte că se va întâmpla în această emisiune ce s-a întâmplat până acum. Facem 14 ani. Nu se poate să fii 14 ani în război. Niciun război nu durează 14 ani. De 14 ani, de la această măsuță, sunt în război. Îmi ajunge! Suficient. Din anumite puncte de vedere, putem considera o cotitură cu privire la această emisiune. Mi se pare cinstit să vă spun. Vă mulțumesc mult pentru cei 14 ani. Vom vedea ce va urma. Nu cred că va urma ce ați văzut deja. Nu mai are niciun rost", a declarat Mircea Badea, în emisiunea sa de joi. 

Afirmaţiile vin la capătul unor zile marcate de atacurile în serie la adresa Laurei Kovesi şi a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, atacuri ale căror prime salve au fost trase într-o emisiune găzduită de Mihai Gâdea şi Mircea Badea. Detalii AICI. Începută în forţă, operaţiunea de denigrare a pierdut mult din suflu în ultimele 48 de ore, culminând cu gestul de joi seară al ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de a nu cere revocarea lui Kovesi.

Mircea Badea a avut şi în cursul zilei de ieri o postare plină de aluzii, şi în text, şi în fotografia ataşată (un grup de oameni care, cu excepţia unuia singur, execută salutul nazist). "Eu așa ceva nu am văzut în viață mea. Este ceva oribil greșit în legătură cu alesul . E momentul să iau niște decizii personale și să mă țîn de ele. Până la urmă, cei care stau pe canapea și se uită la mine așteptând să livrez nu riscă nimic. Eu însă, și cei apropiați de mine ne luptăm cu niște descreierați extrem de periculoși. Exact ca în fotografie", susţine Badea în postarea respectivă.

Citiţi şi: De ce nu cere Toader revocarea lui Kovesi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri