Orban, întrebat dacă i-a cerut lui Crin Antonescu să se implice mai mult în PNL: Nu are nevoie de invitaţii speciale 

Data actualizării: Data publicării:
antonescu fb

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că la întâlnirea pe care a avut-o cu Crin Antonescu nu a discutat despre implicarea acestuia în PNL, precizând că fostul preşedinte al partidului ”nu are nevoie de invitaţii speciale”. ”Dacă simte nevoia de a face ceva, face”, a spus Orban care a menţionat că doar Crin Antonescu poate să-şi anunţe o eventuală revenire în politică. De asemenea, Orban a spus că a fost mai mult ”o discuţie despre trecut, decât despre viitor”.

Întrebat despre întâlnirea pe care a avut-o cu Crin Antonescu, Orban a spus că nu va divulga ce a vorbit ”cu un vechi prieten, între patru ochi”, iar despre o eventuală revenire în politică a fostului preşedinte al PNL, Orban a spus: ”Dacă are ceva de spus, spune domnul Antonescu”.

În plus, Orban a spus că nu i-a cerut lui Crin Antonescu să se implice mai mult în PNL.

”Nu i-am cerut, pentru că domnul Antonescu de fiecare dată s-a implicat, atât cât doreşte domnia sa şi cum simte că poate să fie util PNL. Nu are nevoie de invitaţii speciale. Dacă domnul Antonescu simte nevoia de a face ceva, face. (...) Toată lumea încearcă să interpreteze o întâlnire în fel şi chip. Dacă domnul Antonescu are ceva de spus, spune domnul Antonescu”, a mai spus Orban.

Acesta a afirmat că a cerut să se întâlnească şi cu Crin Antonescu şi cu Vasile Blaga, iar cei doi au ajuns aproape în acelaşi timp.

”A fost o întâlnire întâmplătoare (cu Crin Antonescu şi Vasile Blaga – n.r). Este adevărat că stabilisem întâlniri cu amândoi, însă s-a întâmplat să ajungă aproape în acelaşi timp. Mie mi-a făcut plăcere să port o discuţie cu domnul Antonescu şi cu domnul Blaga care sunt, de fapt, cei care au semnat fuziunea între PNL şi PDL şi am purtat o discuţie interesantă, mai mult despre trecut decât despre viitor”, a mai spus Orban.

Acesta a negat că s-ar fi discutat despre alegerile europarlamentare, afirmând că doar în 4 august vor fi stabilite criteriile pentru candidaţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri