Ponta: Am primit o groază de propuneri de la PSD. Nu suntem de vânzare

Data publicării:
victor ponta inquam ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul premier Victor Ponta spune că atât el, cât şi fostul ministru Sorin Cîmpeanu au fost sunaţi de membri PSD pentru a li propune diverse funcţii în Guvernul PSD-ALDE. Fostul premier a precizat că a refuzat propunerile social-democraţilor.

Pe Sorin Cîmpeanu îl sună zi de zi toți pesediștii dacă nu vrea să vină în Guvernul PSD. Ne vor pe toți. Am primit și eu o groază de propuneri. Să ne întâlnim să ne împăcăm, să ne vedem, să discutăm. Dl Dragnea a constatat că majoritatea oamenilor politici pot fi cumpărați cu o funcție. Ce nu a înțeles e că nouă, celor de la Pro România, nu are ce să ne ofere și că nu suntem de vânzare”, a spus Ponta.

„Eu vorbesc de cei din jurul dnului Dragnea care umblă peste tot, de la nivelul de Pro România până la nivelul de consilieri generali cu tot felul de propuneri. Ce să-mi dea, un contract cu Tel Drum, o funcție de ministru? Le-am spus că au greșit destinația”, a adăugat el.

Victor Ponta a fost prim-ministrul României din partea PSD din 2012 până în 2015. A demisionat în urma protestelor ample care au avut loc în toată ţara după incendiul din clubul Colectiv. Ruptura sa de PSD, partid pe care l-a condus timp de cinci ani, a venit în 2017, în urma unui conflict cu Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri