Primar din Alba, despre fostul edil ales deputat AUR: „L-au scos oamenii din primărie și l-ați luat voi, să facă ordine în țară”

Data actualizării: Data publicării:
Daniel Gheorghe Rusu, fost primar al comunei Șpring din județul Alba, a fost ales deputat candidând pe listele AUR
Daniel Gheorghe Rusu, fost primar al comunei Șpring din județul Alba, a fost ales deputat candidând pe listele AUR. Sursa:: captură Facebook

Daniel Gheorghe Rusu, fost primar al comunei Șpring din județul Alba, a fost ales deputat candidând pe listele AUR. Actualul edil, Iulia Stănilă, care l-a învins pe Rusu la alegerile locale, spune că acesta „a fost scos din primărie” pentru dezastrul din ultimii 16 ani, timp în care s-a plimbat prin mai toate partidele.

Cândva, într-o comună mică, comuna mea natală, am întâlnit un om ce părea bun, de meserie primar. Aveai impresia că își iubește comuna și cetățenii, neconditionat. L-am votat cu toții la început.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Treptat lucrurile au luat-o razna: bani publici, chefuri, ,,puicuțe” după cum scria el pe Facebook, ,,prieteni” mulți, partide multe, idealuri mărețe: ,,de la primar de Șpring, voi ajunge primar de Sibiu, apoi președintele României”,”, a scris Stănilă pe Facebook.

Pe măsură ce anii treceau, mandatele la fel, grandomania creștea și ea... prieteniile au început să fie condiționate, meseria de naș înflorea, mulți copii botezați, mulți tineri cununați, totul pentru voturi și putere. Între timp, cine îi dadea un sfat sau cine nu era de acord cu atitudinea sau acțiunile lui era considerat ,,trădător, șarpe și javră”. Capacitatea malefică de denigrare publică, pe pagina lui de Facebook, a celor care au îndrăznit să îl contrazică sau să candideze contra lui, a depășit toate limitele. Invenții ordinare pentru a știrbi imaginea, atacuri la familie”, scrie Stănilă.

A colindat mult, PUR, PNL, PDL, USL, ALDE, PSD. Le spunea cetățenilor că ii iubește, că-și schimbă partidele atât de des pentru că nu găsește sprijin (sute de mii de lei pentru o echipă de fotbal), el de fapt, nu-și găsea locul...pe listă la parlamentare. Între-un final s-a regăsit, s-a luminat și si-a găsit locul în AUR”, continuă ea.

Sunt tristă pentru Romania pentru că avem tineri cu potențial, elevi eminenți, oameni valoroși, tobă de carte, care muncesc 12 ore pe zi să-și câștige traiul și voi trimiteti în Parlament astfel de ... superbităti?!

Sunt mândră de comuna Șpring (l-au expediat la parlamentare cu 200 de voturi, dintre care 100 pe listele suplimentare). La locale l-au scos din primărie aproape 800 de oameni, pentru dezastrul din ultimii 16 ani și l-ați luat voi, să facă ordine în țară. Vi-l dăm pe Rusu, cu tot cu autostrăzile de la Drașov și Cunța, dar grijă mare...știți cum l-am citat la începutul postării... ,,se vrea președintele țării”. Și ...are mintea odihnită, mai ales după somnul din parlament din următorii 4 ani, pe banii dumneavoastră”, a mai scris edilul.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri