Probleme în PSD pentru adversarii lui Liviu Dragnea. Ce riscă Firea, Stănescu și Țuțuianu

Data publicării:
dragnea firea psd

Se propun sancțiuni în PSD pentru cei care l-au contestat pe Liviu Dragnea. Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu sunt pe cale să piardă funcțiile deținute în partid, după ce au inițiat o scrisoare în care cereau ca Liviu Dragnea să plece din fruntea partidului. Decizia va fi luată în Comitetul Executiv de săptămâna viitoare.

Robert Negoiță, vicepreședinte PSD: Dezbină și condu.

Este dictonul după care, susţin disidenţii din partid, Liviu Dragnea ar conduce PSD. În replică, şeful social democraţilor susţine că situația Gabrielei Firea, a lui Paul Stănescu și cea a lui Adrian Țuțuianu nu poate să fie trecută cu vederea.

Reporter: Veți lua măsuri în partid în vreun fel, se va discuta?

Liviu Dragnea, președintele PSD: Eu cred că se va discuta pentru că fiind un subiect atât de plăcut nu avem cum să ratăm să îl discutăm.

Cei trei au deja probleme în partid. Vicepremierul Paul Stănescu este pe cale își piardă funcția în Guvern.

Marian Oprișan, vicepreședinte PSD: Paul Stănescu nu a comunicat deloc.

Paul Stănescu, vicepreședinte PSD: Sunt un om cu principii și de fiecare dată mi-am asumat tot ce am spus și nu retractez nimic din ce tot am spus public. Doamna prim ministru Viorica Dăncilă, dumneaei va lua decizia. Nu le va lua nimeni altcineva și o să vedeți lucrul ăsta.

În PSD se vorbește despre posibila excludere a lui Adrian Țuțuianu după ce și-a criticat colegii într-o ședință de partid, iar discuțiile înregistrate au apărut în spațiul public.

Ioana Bran, ministrul Tineretului: Nu mi se pare o reacție normală din partea unui coleg, consider că dacă ai o problemă cu un coleg cel mai corect e să îl abordezi direct.

Adrian Țuțuianu, vicepreședinte PSD: Nu plec din Partidul Social Democrat, dacă cineva intenționează să mă dea afară o să aștept până când pot să revin.

Gabriela Firea are probleme cu consilierii municipali, unii cerând să fie demisă din fruntea PSD București.

Robert Negoiță, vicepreședinte PSD: Da, sunt trist. E în neregulă. Sunt unii inși, indivizi care își bat coada și care încearcă să dezbine, cred că greșesc.

Paul Stănescu, vicepreședinte PSD: Unii cred că fac jocurile altora în momentul în care încearcă la București să submineze autoritatea doamnei primar general Firea.

Nu toți cei care au semnat scrisoarea anti-Dragnea au de suferit. Niculae Bădălău este în cărți pentru a prelua postul de vicepremier.

Paul Stănescu, vicepreședinte PSD: Foarte bine, dacă el vrea să fie vicepremier, eu îi urez mult succes.

Comitetul Executiv al PSD în care să se tranșeze disputele interne, dar și remanierea, ar urma să aibă loc miercuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri