Exclusiv Rareș Bogdan, despre Coaliție: Va rezista 100%, pentru că Putin va câștiga alegerile din Rusia. Suntem nevoiți să conviețuim

Data publicării:
rares bogdan la parlament
Prim-vicepreședintele PNL a mai explicat că România are nevoie de un guvern stabil. FOTO: Inquam Photos/ Saul Pop

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat vineri seară, la emisiunea LIVE, de la Digi24, prezentată de Alexandru Rotaru și Robert Kiss, că „100% va rezista Coaliția, pentru că Vladimir Putin va câștiga alegerile din Rusia și că este foarte probabil ca după asta lucrurile să devină și mai complicate în Ucraina. Liberalul a mai explicat că România are nevoie de un guvern stabil și că este nevoie ca liberalii și socialiștii să conviețuiască și să guverneze România împreună.

„Coaliția va rezista 100%, pentru că Vladimir Putin câștiga alegerile din Rusia și, foarte probabil, după asta lucrurile pot deveni și mai complicate în Ucraina, văzând discursuile sale din ultima perioadă, legate de testamentul lui Petru cel Mare, Gurile Dunării și Odesa”, a declarat Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL a mai explicat că România are nevoie de un guvern stabil, cu o majoritate calificată în Parlament.

„România are nevoie de un guvern stabil, de un guvern cu o majoritate calificată în Parlament și oricât de mult nu ne-am iubi noi, liberalii cu socialiștii, suntem nevoiți să conviețuim împreună și să guvernăm România împreună”, a mai spus Rareș Bogdan la Digi24.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri