Reacția UDMR, după propunerea lui Barna: A vrut să își facă imagine publică. Nu a procedat corect să anunțe fără să discute în coaliție

Data actualizării: Data publicării:
Cseke Attila, liderul senatorilor UDMR
Cseke Attila, liderul senatorilor UDMR Foto: Facebook UDMR

Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, critică propunerea făcută marți de Dan Barna și susține că aceasta ar fi trebuit să discute cu Ludovic Orban și Kelemen Hunor înainte de a face acest anunț.

„Nu ajută acest anunț al domnului Barna și nu ajută la stabilirea unei încrederi mai mari. Nu a existat o consultare pentru acest anunț. Este un anunț făcut prin presă. Într-o coaliție aceste lucruri se discută în interior. Nu se procedează în acest fel, nu se aruncă pe piață asemenea soluții fără să le discuți cu posibilii parteneri”, a declarat Cseke Attila, la Antena 3.

Liderul UDMR spune că Dan Barna a încercat să își creeze imaginea celui care vine cu soluții.

„Eu cred că o singură chestiune s-a urmărit aici, a încercat să își creeze o imagine publică de tu încerci să vii cu o soluție”, a mai spus Cseke Attila.

Copreședintele USR PLUS, Dan Barna, a anunțat marți o propunere pentru președintele PNL, Ludovic Orban și pentru președintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a debloca negocierile. Barna le cere să facă parte toți trei din Guvern, în calitate de vicepremieri, iar pentru șefia Camerei Deputaților, USR PLUS îl propune pe Cătălin Drulă.

Editor : Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri