Social-democraţii deplâng la unison reţinerea Olguţei Vasilescu

Data publicării:
olguta fara catuse inquam-3
Din articol

Liviu Dragnea, preşedintele PSD: „Şi eu, şi colegii, am fost foarte afectaţi de imaginea colegei noastre în cătuşe, au fost imagini cu un puternic impact emoţional. Nu ştim exact ce e în dosar. Uman, suntem alături de Olguţa, ea a fost susţinută pentru Craiova”.

Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct: „Sunt şocat de ce ni se întâmplă, nu doar în cazul Olguţei Vasilescu, rând pe rând nu mai rămâne nimeni pe teren, degeaba creştem în sondaje dacă suntem vânaţi aşa, sistematic”.

Valeriu Zgonea, preşedinte executiv PSD: „Suntem foarte buni prieteni, îmi pare rău pentru familie şi sunt alături de ea”.

Rovana Plumb, vicepreşedinte PSD: „Mă gândesc la Olguţa Vasilescu ca om, la faptul că este mamă, la faptul că nu ştiu cum reacţioneaza părinţii şi ce simt în momentul respectiv starea de spirit. Toată lumea este surprinsă, şocată şi se consideră că este o lovitură grea, este o mare pierdere”.

Ecaterina Andronescu, vicepreşedinte PSD: „Nu este pentru nimeni o bucurie, sunt foarte multe întrebări la care eu, personal, nu găsesc răspunsuri”.

Gabriela Firea, preşedinte interimar PSD Bucureşti: „Îmi pare rău de Olguţa, sunt alături de familia sa, este mamă, îmi dau seama cât de mult suferă un copil şi părinţii unui om politic atunci când îl văd în cătuşe. Nu poţi să nu fii aproape de un om pe care îl cunoşti, sănătate şi libertate, că sunt cele mai de preţ”.

TITLE

LEAD

CONTENT

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri