Traian Băsescu a făcut campanie de 3.000 de kilometri pentru Mişcarea Populară

Data publicării:
base MP

Preşedintele a fost huiduit la Iaşi, de pensionari, şi ovaţionat, la Timişoara, de simpatizanţii Mişcării Populare.

În Banat, Traian Băsescu s-a dovedit modest şi a tăiat repede uralele publicului.

Preşedintele a folosit aproape orice tribună a Mişcării Populare pentru a taxa guvernul Victor Ponta.

Preşedintele a alternat atacurile la adresa Guvernului cu mesaje de susţinere a Mişcării Populare. În minivacanţa de 1 mai, Traian Băsescu şi soţia au dat o fugă la mare, iar cuplul prezidenţial s-a fotografiat, pe plajă, împreună cu mai mulţi lideri ai Partidului, printre care Elena Udrea şi Cristian Preda.

Şeful statului a îmbrăcat atunci un tricou cu un mesaj electoral al formaţiunii.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns şi la Arad, la o dezbatere organizată de Mişcarea Populară despre integrarea tinerilor pe piaţa muncii. O doamnă i-a stârnit mânia când i-a reproşat că face campanie electorală.

„Doamnă, aţi înţeles ceva din ce am spus eu? Vi s-a părut că e propagandă sau realitate europeană? Eu ştiu că Ponta nu poate să vorbească despre realităţi europene, dar eu pot”, i-a răspuns Traian Băsescu.

Dacă facem un calcul, într-o lună de campanie, preşedintele a mers de la Bucureşti la Buftea, apoi la Neptun. Pentru dezbaterile Mişcării Populare a mers la Arad şi apoi la Timişoara. Au urmat deplasări la Alba-Iulia şi Iaşi. În total, dus - întors, a străbătut 2.771 de kilometri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri