Traian Băsescu, despre Eugen Teodorovici: Lasă-l la cărți de muncă, ăsta nu înțelege nimic din echilibrele macroeconomice

Data actualizării: Data publicării:
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici Foto: gov.ro

PSD-ul este un partid incapabil de reformă și va continua să facă „prostii”, spune fostul președinte Traian Băsescu, invitat la Digi24. Primele măsuri pe care ar fi trebuia să le ia Viorica Dăncilă după „eliberarea” de Liviu Dragnea ar fi fost să anuleze Ordonanța 114, să redeschidă dezbaterea pe Legea redevențelor și să-l schimbe din funcție pe ministrul finanțelor, Eugen Teodorovici, crede fostul președinte.

„Gândiți-vă, cu gazul ăla din Marea Neagră relansezi petrochimia. Avem șase combinate închise, fie și al lui Nicolae. Gândiți-vă, gazul ăla, dai 1,5 miliarde la Chișinău, Transgaz construiește deja conducta de la Ungheni la Chișinău, deci sunt lucruri pe care nu le fac și ar trebui făcute”, a declarat Traian Băsescu. „Îl iei pe Teodorovici, îl trimiți Dumnezeului să se ocupe de altceva”, a adăugat liderul PMP.

„Când eram ministru al transporturilor, pot să vă arăt în cartea de muncă, e semnătura lui Teodorovici, se ocupa de cărți de muncă. Lasă-l la cărți de muncă, frate, că ăsta nu înțelege nimic din echilibrele macroeconomice!”, a spus Traian Băsescu.

Citiți și:   De ce se duce Traian Băsescu la Bruxelles? „Sunt de dat niște bătălii. UE parcă ne spune că trebuie să trăim și cu invazia musulmană”

Traian Băsescu, despre „noul” PSD: Dăncilă crește, mai cu un CEx, mai cu un SEx

Traian Băsescu: Nu există un plan comun al opoziției; La prezidențiale nu există o problemă, PSD n-are candidat

Test-fulger pentru liderii din opoziție: Cine au fost cei mai buni președinți și premieri ai României?

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri