Victor Ponta îi dă dreptate lui Daniel Constantin privind pactul de coabitare

Data publicării:
VICTOR PONTA-resize Mediafax Foto-Octav Ganea-11

„Strict politic, era mult mai bine dacă nu relata public acele momente din trecutul USL petrecute totuși în spatele ușilor închise! El a spus, bineînțeles, adevărul, dar sper ca acest adevăr spus într-un moment tensionat să nu cauzeze răni personale și politice greu de vindecat”, a spus Victor Ponta pentru stiripesurse.ro.

Liderul conservator l-a acuzat pe Crin Antonescu că minte. Daniel Constantin spunea că preşedintele partidului liberal aflase conţinutul Pactului de Coabitare din 2012, dintre premier şi preşedinte, înainte ca documentul să ajungă la Cotroceni. El a povestit că, în seara de dinaintea semnării, l-a văzut pe Crin Antonescu în biroul lui de la Senat, cum făcea modificări cu pixul pe acel document.

Sunt poveşti demult ştiute, revelaţiile lui Daniel Constantin ne arată că acum a aflat el. Nu văd ce pot comenta fără să fiu ironic sau chiar maliţios. Dar cine nu ştia de pactul de coabitare? A ştiut toată lumea”, a spus Crin Antonescu despre declarațiile președintelui PC.

Crin Antonescu a declarat în urma cu mai multe luni că alianţa formată de PNL cu PC nu mai funcţionează de multă vreme şi că anunţul va fi făcut oficial. Conflictul dintre cele două partide s-a acutizat în ultimele zile, când PC s-a aliat cu PSD în Uniunea Social Democrată (USD) şi a cerut un post de vicepremier pentru Daniel Constantin, lucru respins ferm de Crin Antonescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri