Victor Ponta vine cu un nume de parlamentar care a fost în USR și care a semnat moțiunea, dar s-ar fi înțeles cu PSD

Data actualizării: Data publicării:
20170618_PARLAMENT_ponta_03_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele Pro România, Victor Ponta, spune că și deputatul Adrian Dohotaru, care a demisionat din USR în 2017, „a bătut palma fără niciun scrupul” cu PSD.

„ Aș vrea ca Dan Barna și colegii de la USR să învețe din lecția din aceste zile că este ușor să-i critici pe alții. Iată că doi depuati puși de ei pe listă (Oana Bîzgan și Adrian Dohotaru) au bătut palma fără niciun scrupul cu PSD și Dancilă”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Oana Bîzgan, deși a semnat moțiunea de cenzură, i-a informat pe cei din PNL și USR că nu va fi prezentă la vot. „Sunt plecată din țară la World Economic Forum. Această informație nu e nouă, a fost știută de toți liderii opoziției încă de la începutul discuțiilor pentru semnarea moțiunii”, a declarat Bîzgan pentru Digi24.ro, precizând că nu putea renunța sau amâna deplasarea, pentru a fi prezentă la vot.

Pe de altă parte, Victor Ponta spune că toți cei 30 de deputați și senatori ai Pro România „vor fi prezenți mâine la moțiunea de cenzură și vor vota la vedere”.

Citiți și:

24 de ore până la moțiunea de cenzură. Ziua marilor trădări

Editor web: Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri