Violeta Alexandru, preşedinte al PNL Bucureşti: Voi lua decizii pe argumente concrete, fără emoţie

Data actualizării: Data publicării:
violeta alexandru presidency

Violeta Alexandru, consiliera lui Ludovic Orban, a fost validată, marți, în ședința Biroului Executiv la partidului, în funcția de președinte interimar al PNL București.

"Voi lua decizii pe argumente concrete, fără emoţie.

Niciun coleg care vrea să facă treabă în PNL, care vede în această asumare pe care o fac asumarea unui om care vrea să pună PNL pe locul în care să fie respectat, să nu îşi facă probleme că voi lua vreo decizie emoţională.

Vom avea toleranţă zero faţă de PSD în ceea ce priveşte abuzurile şi modul în care risipeşte banii publici. Orice proiect care duce la risipa banilor publici, orice proiect care se ia în interesul unora va beneficia de cea mai dură opoziţie. Vom urmări cu atenţie orice propunere a PSD", a declarat Violeta Alexandru.

Propunerea făcută de Ludovic Orban a fost validată cu 21 de voturi „pentru”, două „împotrivă” și două abțineri. Votul a fost secret.

În ceea ce privește conducerea filialelor PNL de sectoare propunerile nu vor fi făcute de către Ludovic Orban. Urmează ca, într-o săptămână, Violeta Alexandru să propună liderii organizațiilor PNL de sector, au adăugat surse politice pentru Mediafax.


Europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat înainte de şedinţă că Violeta Alexandru este un om foarte valoros pentru partid. 

„Dacă ar fi Violeta Alexandru nu pot fi decât încântat. Violeta a activat în societatea civilă mult timp, am lucrat în campanie, a fost unul dintre oamenii-cheie din campania pentru Bucureşti, a muncit fantastic door to door și la întâlnirile televizate. E un om foarte valoros. Putea fi bine pusă și pe lista de europarlamentare, la forța pe care o are, pentru că e un om foarte bun. A fost alături de Cioloș, după care a venit alături de noi, fiind consilierul domnului Orban și apoi a devenit cred membru la Sectorul 1”, a afirmat, marți, Rareș Bogdan. 

Surse: mediafax, Digi24

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri