Prefecții să-și mențină „ușa și ochii deschiși”: Mesajul lui Marcel Ciolacu de Ziua Instituției Prefectului

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu
Foto: Marcel Ciolacu, prim-ministrul Romaniei / Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a adresat, marţi, un mesaj cu prilejul Zilei Prefectului, în care a subliniat că prefecţii, subprefecţii şi funcţionarii din această instituţie sunt în prima linie şi lucrează în strânsă legătură cu Guvernul şi trebuie să-şi menţină "uşa şi ochii deschişi" către oameni pentru rezolvarea problemelor, informează News.ro.

"În legătură permanentă cu oamenii şi comunităţile locale, Instituţia Prefectului are un rol esenţial pentru bunul mers al lucrurilor în plan local. Fie că avem de gestionat situaţii de urgenţă, de pus în aplicare programe şcolare, de asistenţă socială sau alte politici guvernamentale ori de pregătit scrutinuri electorale, prefecţii, subprefecţii şi funcţionarii ce lucrează în această instituţie sunt în prima linie şi lucrează în strânsă legătură cu Guvernul", a afirmat Ciolacu, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Guvernului.

El le-a transmis reprezentanţilor Guvernului în teritoriu succes în activitate şi, totodată, să rămână "atenţi şi receptivi" la problemele cetăţenilor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Le apreciez munca şi le susţin activitatea! Le amintesc însă că, de la Bucureşti sau din orice judeţ al ţării, guvernăm pentru cetăţeni, trebuie să fim atenţi şi receptivi la problemele lor, permanent deschişi să găsim soluţii. Prefecţilor, subprefecţilor şi întregului personal care lucrează în cadrul Instituţiilor Prefectului le doresc mult succes şi le cer să-şi menţină uşa şi ochii deschişi către oameni", a completat Marcel Ciolacu.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri