Preşedintele Asociaţiei T.A.T.A., acuzat că și-a violat fiica, a fost reținut - UPDATE

Data actualizării: Data publicării:
bogdan draghici agerpres_3933686
Foto: Agerpres

Acuzații grave la adresa preşedintelui Asociaţiei T.A.T.A., Bogdan Drăghici. Acesta este acuzat că, în urmă cu câțiva ani, și-ar fi violat fiica. Bogdan Drăghici a fost reținut. El a devenit cunoscut cum 10 ani, odată cu o campanie în care a militat ca tații să se poată interna alături de copii, în spital, la fel ca mamele.

Liderul T.A.T.A (Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor), Bogdan Drăghici, a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București, bănuit că ar fi agresat sexual și violat un minor.

Acesta ar fi bănuit, de fapt, de mai multe astfel de fapte, una dintre victime fiind chiar fiica sa minoră (Drăghici are mai mulți copii).

Agresiunile ar fi avut în perioada 2013-2016 asupra fiicei vitrege a acestuia, pe când aceasta avea doar 10 ani. Plângerea a fost făcută chiar de mama fetei.

Bogdan Drăghici va fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, iar în prezent este reținut în Arestul Central al Poliției Capitalei, scrie Mediafax.

T.A.T.A. este o asociație care, de-a lungul timpului, a militat pentru drepturi egale între mămici și tătici în familie, inițiind mai multe acțiuni în acest sens. Câteva dintre aceste acțiuni sunt militarea pentru instituirea Zilei Tatălui sau sesizarea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării în privința unor declarații sau intenții ale autorităților care ar fi fost defavorabile tăticilor.

Editor web: Alina Popescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri