Video Prima biserică bazată pe inteligența artificială. E la un click distanță și oferă spovedanie online

Data publicării:
biserica gbt
Prima biserică bazată pe inteligența artificială. E la un click distanță și oferă spovedanie online. Foto: Captură video Digi24

După asistentul personal care se bazează pe inteligența artificială și ChatGPT, a apărut și prima biserică bazată pe inteligența artificială. E la un click distanță și oferă spovedanie online.

Nu doar Dumnezeu poate fi peste tot, ci și biserica. Mai nou, datorită inteligenței artificiale, opțiunile de rugăciune sunt nelimitate.

Ana Cristina Micu, jurnalist Digi24: Una dintre cele mai interesante opțiuni pe care le oferă această biserică GPT este aceea de a te spovedi. Așadar, haideți să vedem cum arată această variantă în format digital. În primul rând, trebuie să alegem în caseta de dialog păcatul pe care vrem să îl mărturisim. Spre exemplu, ar putea fi acela ca am lucrat duminica. După ce am introdus textul, trebuie să alegem varianta prin care ne lepădăm de păcat. Se pare că spovedania a fost reușită, iar limita de generări posibile a fost deja atinsă ceea ce inseamnă că trebuie să mai aștept până la următorul păcat pe care îl pot spovedi în format digital.

Cei care doresc să se alăture bisericii GPT pot căuta versete sau psalmi, dar au la dispoziție și alte posibilități. Pe lângă această biserică virtuală există si varianta de a vizualiza câteva dintre icoanele AI. Numărul de accesări nu este, însă, nelimitat. Pentru a continua, credincioșii sunt îndemnați să plătească între 4 și 10 euro sau mai mult.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri