Prima comună care iese din carantina zonală, după ce rata de incidență a ajuns de la 10 la 2 la mia de locuitori

Data publicării:
filtru de jandarmi in localitatea ivesti din galati
Filtru de jandarmi în localitatea Ivești din Galați Foto: arhivă Jandarmeria Galați

Localitatea Ivești, din județul Galați, va ieși din carantina zonală, după ce numărul de cazuri de Covid-19 s-a redus semnificativ, rata de incidență ajungând de la 10 la aproape de 2 la mia de locuitori. 

Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, la solicitarea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), a emis ordinul de ridicare a carantinei zonale din comuna Iveşti, judeţul Galaţi, începând de marţi, au informat reprezentanţii Prefecturii, citați de Agerpres.

"Ca urmare a solicitării CJSU Galaţi, Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei a emis ordinul de ridicare a carantinei zonale din comuna Iveşti, judeţul Galaţi. Astfel, începând cu data de 10 noiembrie, de la ora 5,00, încetează măsurile de carantinare zonală a comunităţii cuprinsă între străzile Vasile Alecsandri, Victor Ioan Popa şi strada Pădurii, aferente DJ 254 (strada Blăjerii de Sus)", se arată în informarea Prefecturii Galaţi.

Măsura a fost luată după ce incidenţa cumulată a cazurilor de infectare COVID-19 din ultimele 14 zile s-a redus la 2,17 la mia de locuitori.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri