Nicolae contestă decizia de excludere din Familia Regală. Mesajul transmis prin avocatul său

Data actualizării: Data publicării:
nicolae principe FB

După ce nu a fost lăsat să își vadă bunicul, pe Regele Mihai, când acesta se afla pe patul de moarte, iar la înmormântare nu i s-a permis să călătorească cu trenul regal, Principele Nicolae a anunțat, prin intermediul avocatului său, că este gata să conteste decizia de excludere din succesiune și vrea să fie reintegrat în Familia Regală a României.

Radu Enache, avocatul prințului Nicolae a acordat un interviu în publicația Taifasuri, în care a vorbit despre hotărârea lui Nicolae de a-și revendica titlurile de care a fost deposedat în august 2015.

„Principele Nicolae își dorește să fie reintegrat în Familia Regală. Decretul de înlăturare nu i-a fost comunicat în original. El nu a semnat declarația de acceptare de înlăturare de la succesiune. Nicolae e dispus să revendice ceea ce îi aparține de fapt. Se încearcă discreditarea sa. Ceea ce fac ei nu prea este demn de Casa Regală. Asta se face în alte straturi sociale, dar Nicolae este dispus să revendice ceea ce-i aparține de fapt”, a declarat avocatul lui Nicolae.

Nicolae Medforth-Mills a fost exclus din linia de succesiune la Coroana României în urmă cu doi ani. Nicholae Medforth-Mills este fiul principesei Elena a României şi al lui Robin Medforth-Mills. Este născut pe 1 aprilie 1985, în Meyrin, Elveţia. A primit titlul de principe la împlinirea vârstei de 20 de ani.

În data de 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de „Principe al României” și calificativul de „Alteță Regală”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri