Video Profesoara din București ar fi fost înjunghiată din cauza unui test neanunțat. Primele declarații ale colegilor elevului agresor

Data actualizării: Data publicării:
clasa
Profesoara din București ar fi fost înjunghiată din cauza unui test neanunțat. Foto: Captură video Digi24

Profesoara de limba japoneză din București ar fi fost înjunghiată de elevul de 16 ani după ce a anunțat un test surpriză, a declarat pentru Digi24 unul dintre colegii agresorului prezent în sala de clasă în momentul atacului.  Femeia a ajuns la Spitalul Universitar cu răni în zona gâtului și se află în stare stabilă.

„Urma să primim un test neanunțat, elevul s-a supărat și a scos briceagul, cuțit de bucătărie ce era, din ghiozdan și i l-a pus la gât profesoarei. Doamna s-a speriat, s-a dat într-o parte și a tăiat-o”, a spus pentru Digi24 unul dintre colegii adolescentului.  

 

Valentin Stan, jurnalist Digi24: Băiatul de 16 ani și-ar fi atacat profesoara deoarece aceasta plănuia un test surpriză, iar în momentul în care i-a anunțat că urmează să-i examineze, adolescentul s-a ridicat din bancă, a scos cuțitul pe care îl avea în ghiozdan și a atacat-o pe femeie. Imediat s-a dat alarma în școală. A primit îngrijiri medicale în liceu și apoi a fost dusă la Spitalul Universitar din Capitală. Știm că starea ei este stabilă, medicii încă nu au decis dacă va rămâne internată sau dacă va merge acasă. În liceu, polițiștii au început deja ancheta, vorbesc cu tânărul de 16 ani, dar și cu ceilalți profesori care se aflau în liceu în momentul atacului. Este vorba despre un elev care a fost transferat anul trecut aici, care nu ar mai fi creat probleme, spun anchetatorii. De altfel, colegii acestuia spun că era un băiat liniștit, retras, care nu a mai făcut probleme până acum. 

„La data de 5 aprilie 2023, în jurul orei 12.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 14 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o femeie, cadru didactic la o unitate de învățământ din Sectorul 4, ar fi fost agresată de un elev, cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se afla la ora de curs.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și au identificat persoanele implicate, elevul aflându-se în custodia polițiștilor. În vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate la fața locului s-au deplasat și echipaje medicale. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis Poliția.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri