Medicii de la Spitalul Sf. Ioan din București acuză nereguli. Director medical: Oportuniști, urmăresc ambiții personale

Data actualizării: Data publicării:
spital-sf-ioan-bu

Scandal la Spitalul Sf. Ioan din București, unde mai mulți angajați au făcut o plângere penală și, spun ei, nu există stocuri de echipamente de protecție împotriva coronavirus. Directorul medical spune însă că este vorba despre răzbunări personale.

„Până în acest moment nu avem absolut niciun caz de infecție confirmată cu COVID în Spitalul Sf. Ioan. Cu toate acestea, s-au luat absolut toate măsurile organizatorice și de prevenție, în conformitate cu dispozițiile pe care le-am primit de la instituțiile abilitate.

Noi dispunem de toate materialele sanitare, de toate echipamentele de protecție necesare, combinezoane, mănuși, botoși, măști și ochelari de protecție.

Avem pregătite 26 de paturi de terapie intensivă, dotate cu 20 de ventilatoare și 30 de monitoare, deci putem face față unui flux de pacienți cu COVID.

Dintr-un alt punct de vedere, constat cu tristețe că există două tipuri de medici în momentul de față în România. Există aceia care se luptă pentru acest popor, împotriva unei boli cumplite și care stau la spital de dimineața până seara, și există și oportuniștii, aceia care se folosesc de o împrejurare tragică pentru a-și urmări ambiții personale”, a spus Bogdan Geavlete, directorul medical al Spitalului Sf. Ioan din București.

Procurorii de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 din București au anunțat marți deschiderea unui dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor și abuz în serviciu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri