Timiş: Municipiul Lugoj intră în carantină. Ordinul, emis în această seară de Raed Arafat

Data publicării:
lugoj

În Lugoj se instituie carantină începând de sâmbătă, de la ora 00:00. Măsura se impune pe o perioadă de 14 zile.

Având în vedere faptul că în ultimele 14 zile rata de infectare la nivelul municipiului Lugoj, este în creştere, ajungând vineri la 7,05 la mia de locuitori, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a emis în data de 20.11.2020, ordinul de carantinare zonală.

După ce Institutul Naţional de Sănătate Publică a dat aviz favorabil carantinării municipiului Lugoj, vineri, prefectul Liliana Oneţ a convocat şedinţa CJSU, în cadrul căreia s-a votat carantinarea municipiului Lugoj.

„În urma analizei de risc, în baza Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență emisă la propunerea Direcției de Sănătate Publică a județului Timiș, ținând cont de evaluarea epidemiologică avizată de către Institutul Național de Sanănătate Publică, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a emis în data de 20 noiembrie 2020, ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru municipiul Lugoj , Județul Timiș. Carantina intră în vigoare din această noapte, 21 noimebrie 2020, de la ora 00:00”, se arată în comunicat.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri