Concurs caritabil. 680 de scări urcate în trei minute

Data publicării:
concurs scari

Startul maratonului s-a dat exact la miezul zilei. Doi câte doi, concurenţii au început ascensiunea spre vârful clădirii la 119 metri. Primele etaje au fost floare la ureche pentru concurenţi. Chiar şi fără antrenament le-au urcat cu uşurinţă. Ba mai mult, cei mai rapizi i-au ajuns destul de repede din urmă pe concurenţii care urcau mai încet. După doar câteva etaje însă, viteza a început să scadă, iar ritmul a devenit mai lent.

Pe la jumătatea clădiri, energia a început să se termine, iar zâmbetele au dispărut de pe feţele concurenţilor. Fiecare treaptă era o provocare, iar barele de sprijin au devenit cel mai bun prieten al căţărătorilor. Într-un final, la capătul celor 680 de scări o medalie şi o sticlă de apă au pus capăt ascensiunii.

Cel mai rapid concurent a ajuns de la parter la etajul 34 în două minute şi 55 de secunde. Cel mai lent, după aproape 13 minute.

Miza concursului organizat în zgârie-nori nu a fost doar să îi testeze la maximum pe concurenţi.

Ne dorim să promovăm un stil de viaţă cât mai sănătos printre angajaţii corporate”, a afirmat Ruxandra Grinzeanu – organizator.

Maratonul a avut însă şi o latură caritabilă. Concurenţii au donat bani pentru persoanele care suferă de boli incurabile. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri