Cu căruța până la ambulanță. De 20 de ani, drumul este impracticabil iarna

Data publicării:
caruta medici drum noroios
Un pacient a fost transportat în căruță până la ambulanță, pentru că drumul de acces este impracticabil. Foto: Facebook / Daniela Elena Cîrjan

Imagini incredibile, surprinse într-o comună din județul Gorj. Un pacient a fost transportat în căruță până la ambulanță, pentru că drumul de acces este impracticabil.

Anamaria Ianc, jurnalist Digi24: Imaginile au făcute publice de o localnică ce a participat la întreaga scenă. Întâmplarea a avut loc în comuna Văgiulești din județul Gorj, unde o femeie care suferă de o afecțiune cronică a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Rudele femeii au apelat numărul unic de urgență 112, însă ambulanța ajunsă la fața locului nu a putut ajunge până la pacientă din cauza faptului că drumul de 800 de metri este impracticabil, fiind acoperit de nămol.

Medicii de pe ambulanță au parcurs întreaga distanță pe jos și după ce acordat primul ajutor pacientei, au transportat femeia la ambulanță cu ajutorul unei căruțe.

Oamenii din zonă spun că drumul este așa de mai bine de 20 de ani, iar acesta nu este primul caz când un bolnav nu poate beneficia de îngrijiri medicale din cauză că drumul este așa cum este.

Localnicii se așteaptă ca în curând să se intervină asupra drumului, în special pentru că iarna, acolo nu se poate urca decât cu tractorul.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri