Elev bătut în școală de tatăl unui coleg. „L-a făcut sac de box”

Data actualizării: Data publicării:
scoala elevi fuga hol 170911_AN_SCOLAR_05_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam/Octav Ganea

Încă un caz de violenţă în şcoală. Un elev de clasa a VIII-a din localitatea Sânmihaiu Român a fost bătut de părintele unui coleg, chiar în clasă.

Claudiu Crepcea, directorul școlii din județul Timiș, a precizat pentru Digi24 că incidentul a avut loc pe 29 ianuarie. Mai exact, bărbatul a intrat în școală și l-a bătut pe un elev, apoi a plecat.
„Nu au existat conflicte majore între cei doi copii”, a spus directorul școlii.

Potrivit pressalert.ro, copilul bătut le-a spus părinților că un elev îl înjură de la un timp, iar în ziua cu pricina, în timpul unei pauze, copilul s-a dus la primul profesor pe care l-a întâlnit și i-a spus ce se întâmplă, acesta punându-i să-și dea mâna și să se împace. În ora următoare, profitând de faptul că profesorul a ieșit din clasă, băiatul respectiv s-a dus din nou la el și l-a înjurat. În acel moment, copilul l-a împins pe elevul care îl înjura.

La scurt timp, tatăl elevului care ar fi înjurat a intrat în școală și l-a lovit pe colegul fiului său.

„L-a făcut sac de box. Individul mai are antecedente de violență. A mai lovit oameni, este cunoscut ca fiind violent”, a povestit tatăl victimei.

Poliția Timiș a anunțat că „în cauză polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Agresorul este identificat. Au fost audiate mai multe persoane și se efectuează cercetări în continuare”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri