Mov Crăciun. Miruna, copilul pentru care mama înseamnă Crăciunul

Data publicării:
miruna mov craciun

În luna sărbătorilor de iarnă şi a cadourilor, Digi24 îşi îndreaptă atenţia spre copiii care cresc departe de părinţi. Digi24 şi Organizaţia Salvaţi Copiii, prin campania Mov Crăciun, vă spun poveştile unor fete şi băieţi pentru care cel mai frumos cadou ar fi ca mama şi tata să se întoarcă acasă.

Miruna este unul dintre copiii a căror dorinţă s-a împlinit. Mama ei, care lucrează de doi ani în Anglia, a venit să-şi petreacă puţin timp alături de fetiţa în vârstă de 10 ani.

Destinul Mirunei opreşte însă povestea frumoasă a fetei cu coroniţă. De doi ani, copila pierde şirul lacrimilor şi încearcă să uite că seara adoarme fără alintul mamei.

Nici de sărbători Miruna nu are mereu noroc să o aibă alături pe mama ei. Deşi o iubeşte ca pe ochii din cap, femeia depinde de programul serviciului din Anglia. Acum şi-au făcut Crăciunul lor înainte de vreme: au mers cu toţii să vadă cum se aprind luminiţele din Bucureşti.

Mov Crăciun i-a făcut însă Mirunei o bucurie... în avans. A invitat-o la Digi24, într-o lume plină de surprize.

Copila s-a simţit ca o mică vedetă şi a încercat un rol la care mulţi copii visează.

Miruna a redevenit apoi copil, a scris o scrisoare pentru Moş Crăciun şi a adăugat un mesaj valabil şi pentru mama ei.

Te aştept cu nerăbdătoare! Anul acesta am fost foarte cuminte şi am luat note foarte bune la Română, Matematică şi Istorie”, afirmă Miruna.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri