Nicușor Dan: Încă o autorizație ilegală de construire, emisă de Gabriela Firea, a fost anulată în instanță

Data actualizării: Data publicării:
nicusor dan la digi24
Curtea de Apel a anulat o autorizație prin care terasa unui imobil din Ştirbei Vodă, aflat în zonă protejată, a fost închisă cu geamuri termopan. Foto: captură video Digi24

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat anularea în instanță a unei autorizații ilegale de construire emise de fostul edil, Gabriela Firea. Curtea de Apel a anulat astfel o autorizație prin care terasa unui imobil din Ştirbei Vodă, aflat în zonă protejată, a fost închisă cu geamuri termopan.

Decizia instanței în acest caz este definitivă, a anunțat Nicușor Dan, care a calificat autorizația emisă de Firea drept „încă o dovadă a modului haotic şi abuziv" al fostei administrații PSD.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Încă o autorizaţie ilegală de construire, emisă de Gabriela Firea, a fost anulată de instanţă. Imobilul din Ştirbei Vodă 68, aflat în zonă protejată, a cărui terasă a fost închisă abuziv cu geamuri termopan de proprietarii spaţiului de la parter, trebuie readus la starea iniţială. Practic, s-a intervenit ilegal asupra faţadei clădirii şi s-a modificat funcţiunea terasei în cafenea. Totul, fără acordul Asociaţiei de proprietari”, a declarat Nicuşor Dan într-o postare publicată pe Facebook.

În plus, proprietarii spaţiului de la parter au blocat şi accesul la contorul de gaze al blocului şi au sistat furnizarea de gaze către locatari, a mai spus primarul Capitalei.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri