Sari la conținut

Noi detalii în cazul dublei sinucideri de la Iași. Bărbatul ar fi avut o relație extraconjugală

Apar date noi în ancheta din cazul tragediei familiei Maleon. Anchetatorii au vizionat înregistrările de pe toate camerele care au vedere spre casa celor doi.

În urma verificărilor camerelor de supraveghere, polițiștii au ajuns la concluzia că în ziua fatidică cei doi soți nu au ieșit din casă, excepție a făcut doar bărbatul care a plecat timp de câteva minute la cumpărături, potrivit Ziarul de Iași.

În anchetă apar și informații legate de o presupusă relație extraconjugală a bărbatului. În plus, anchetatorii au eliminat definitiv ipoteza conform căreia un străin ar fi intrat în casă și i-ar fi ucis. 

Pe camerele de luat vederi ale imobilului, anchetatorii au observat că Bogdan Maleon a ieșit timp de 10 minute și s-a dus la un magazin din apropiere unde a făcut mici cumpărături. În tot acest timp, soția sa nu a părăsit locuința. Pe baza acestor detalii, este eliminată și varianta conform căreia bărbatul nu și-ar fi petrecut noaptea de sâmbătă în căminul conjugal, iar soția sa s-ar fi sinucis din cauză că nu ar mai fi suportat infidelitatea acestuia.

În ciuda acestor speculații, apropiații cuplului au mărturisit că au bănuieli legate de o presupusă aventură extraconjugală a soțului, care i-a creat o puternică depresie femeii. La acest lucru s-a adăugat faptul că femeia nu reuşea să rămână însărcinată, dar şi faptul că a pierdut recent o sarcină, iar pe fondul alcoolului consumat în ziua de ajun, aceasta şi-ar fi pus capăt zilelor.

Cei doi  au fost găsiți fără viață, îmbrăcați în haine de casă, iar anchetatorii bănuiesc că în seara fatidică ei urmau să împodobească bradul de Crăciun și amândoi ar fi consumat vin. Ulterior, în corpurile celor doi a fost găsită o cantitate mare de alcool: la ea 2,4 mg/l alcool pur în sânge, iar la el, 1,7 mg/l alcool pur în sânge. Cei doi nu erau cunoscuţi ca fiind obişnuiţi să consume alcool.

Se pare că la un moment dat cei doi soți au avut o dispută, iar femeia ar fi urcat în mansardă, unde s-ar fi spânzurat. În momentul în care și-a găsit soția fără suflare, bărbatul ar fi coborât trupul fără viață al femeii și s-ar fi spânzurat de acelaşi mâner al ferestrei.

Sursa: ziaruldeiasi.ro