O femeie din Buzău este în comă la spital, după ce a fost găsită pe liniile de cale ferată din Prahova

Data actualizării: Data publicării:
cale-ferata

O femeie din Buzău, fostă iubită a fotbalistului Adrian Cristea, este în comă la spital, după ce a fost găsită rănită pe liniile de cale ferată dintre staţiile Tomşani şi Cricov, judeţul Prahova, informează Mediafax.

Marţi seara, un angajat CFR a sunat la 112 şi a anunţat că între halta Tomşani şi halta Cricov, judeţul Prahova, se află o femeie accidentată.

Reprezentanţii Poliţiei Prahova spun că din primele verificări a reieşit că victima este o femeie de 30 de ani, din Buzău.

Aceasta a fost transportată în stare de inconştienţă la Spitalul Judeţean Ploieşti.

Cercetările sunt făcute de poliţişti de la Transporturi Prahova, fiind deschis şi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că tânăra este sora unei actriţe din Buzău și fostă iubită a fotbalistului Adrian Cristea. Aceasta ar fi plecat cu trenul din Bucureşti, marţi seara.

Împrejurările în care s-a produs accidentul nu sunt cunoscute, anchetatorii luând în calcul ipoteza că tânăra a căzut din tren. Potrivit aceloraşi surse, familia tinerei le-ar fi spus anchetatorilor că aceasta avea, în ultima vreme, „gânduri ciudate şi căuta un duhovnic”.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri