O femeie din Mehedinți a primit prin poștă gunoiul aruncat la marginea pădurii

Data publicării:
gunoi trimis prin posta colaj

A primit prin poştă gunoiul pe care l-a aruncat la marginea pădurii! Este păţania unei şoferiţe din judeţul Mehedinţi. Expeditorul este un tânăr din Gorj care a găsit, prin mormanul de gunoaie, o factură. A fost indiciul care l-a condus la cea care a aruncat resturile la voia întâmplării. Drumarii organizează frecvent acţiuni de ecologizare a zonei respective. Şi ei au început să caute prin gunoaie documente care îi pot duce la cei care poluează.

Parcarea din apropierea Dealului Bujorăscu este transformată deseori în ghenă pentru cei care tranzitează zona. Suprat pe situaţie, un tânăr a luat atitudine.

Diana Speretoiu, jurnalist Digi24: „Gunoaiele au fost aruncate într-o parcare pe marginea drumului naţional 67, care face legătura între Târgu Jiu şi Drobeta Turnu-Severin. Tânărul care le-a găsit, le-a împachetat şi le-a trimis în judeţul Mehedinţi exact la persoana care le-ar fi aruncat.”

„M-am oprit să mănânc. Dar ce să mănânci dacă vezi un morman de gunoaie? Întâmplarea a fost că, printre gunoaie, doamna sau domnişoara a lăsat o factură. Le-am ambalat bine şi le-am trimis la adresă. N-a venit coletul înapoi, aşa că şocul vieţii ei a fost când l-a primit”, a povestit tânărul care a găsit gunoaiele.

Tănărul care i-a dat o lecţie femeii necivilizate a primit chiar el una asemănătoare în copilărie.

„Am aruncat o gumă pe jos când eram în clasa a şaptea sau a opta şi a venit un domn şi mi-a pus-o în păr”, a povestit el.

Isprava tânărului a fost făcută publică de Secţia de Drumuri Naţionale Târgu Jiu.

Cristi Tudor, reprezentantul SDN Târgu Jiu: „Anunţăm şi Garda de Mediu în momentul în care găsim nişte documente care pot să stabilească identitatea persoanei care a aruncat acel gunoi şi vor fi şi sancţionaţi de către Garda de Mediu pe lângă acel gunoi pe care-l vor primi acasă.”

Cele mai multe gunoaie sunt strânse din apropierea drumurilor intens tranzitate de turişti.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri