Sari la conținut

Prognoza meteo pentru următoarele patru zile. Vreme schimbătoare în weekend 

Dacă pe timpul zilei pot apărea câţiva stropi de ploaie în sud-vest şi în nord-est, la noapte aversele, însoţite de fenomene electrice se vor înmulţi în regiunile sudice. De asemenea vântul se va intensifica treptat în Oltenia, Banat şi în Muntenia.

Mâine ploile cu tunete, fulgere şi vânt în rafale vor cuprinde cea mai mare parte a României. Izolat în sud, sud-vest şi la munte se pot strânge peste 20 l/mp. Mai ferite rămân regiunile nord-vestice, unde temperaturile vor urca până la 18 grade Celsius.

Câţiva stropi de ploaie mai apar sâmbătă dimineaţa în sud-vest, apoi vremea devine frumoasă în toată ţara, cu maxime cuprinse între 9 şi 19 grade.

Atenţie însă că duminică dimineaţa temperaturile scad sub zero grade în nord, centru şi est, aşa că în aceste regiuni se poate produce brumă.

Vremea în Bucureşti

Astăzi, în Capitală vremea va fi caldă, astfel că la amiază sunt aşteptate până la 18 grade Celsius. Peste noapte însă norii se vor înmulţi şi apar ploile în aversă. Presiunea atmosferică va continua să scadă uşor.

Ploile vor continua in Bucuresti şi mâine, motiv pentru care temperaturile scad cu 5 grade faţă de cele de astăzi. În plus, vântul va prinde putere şi va spori senzaţia de răcoare.

În schimb în weekend vremea devine frumoasă, aşa că maximele mai cresc puţin, până la 15 grade Celsius.