Roxana, fetița care a vrut piure cu carne, are o casă nouă de Crăciun - Fotogalerie

Data actualizării: Data publicării:
roxana-vaslui-piure-carne
Roxana a emoționat o țară întreagă după ce a spus că dorește doar pioure cu carne.

Roxana, fetița din Vaslui care a impresionat o țară întreagă cu povestea ei, a primit cadou de Crăciun o casă nouă de la fundația Casa Share.

roxana-vaslui-piure-carne
Roxana a emoționat o țară întreagă după ce a spus că dorește doar piure cu carne.

„Roxana vrea să devină doctoriță. O țară întreagă a vazut reportajul la Pro Tv în care spunea că-și dorește o porție de piure cu carne și desert un pachet de biscuiți, că nu a mai mâncat de mult timp! Trăia în niște condiții foarte grele, casa stătea să se dărâme, frig în casă, deci nu avea o șansa corecta la viata. Așa că, noi cu toții, aici pe Casa Share ne-am unit și i-am oferit, acum de Crăciun, mai mult: o casă, Casa Share 19 și un alt viitor mai bun! Sărbători Fericite ca ale Roxanei să aveți cu toții! Nu uitați, Sms la 8844 cu mesajul: CASA Încă o poveste cu final fericit. Multumim tuturor pentru suținerea voastra!”, au scris reprezentantii fundatiei Casa Share.

roxana-piure-carne-casa-share (1)
roxana-piure-carne-casa-share (1)

Cel care a făcut totul posibil este Bogdan Tănasă, care în ultimii ani a reușit prin forțe proprii și donații să construiască 19 case pentru familiile defavorizate. "Casa Share" a pornit de la povestea unor copiii fără mamă şi fără jucării şi este acum un proiect cu zeci de mii de voluntari şi case nou-nouţe, livrate la cheie. 

Citește și Casa Share. Povestea tânărului care ridică de la zero locuinţe pentru copiii sărmani

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri