Supărați că au rămas fără apă, locuitorii dintr-un sat s-au apucat să-și repare singuri conducta. Viceprimar: Primăria e în izolare

Data publicării:
conducta sparta turnul sfatului
Conductă spartă. Foto: TurnulSfatului.ro

Locuitorii din Scoreiu, comuna Porumbacu de Jos, au probleme serioase cu apa. Aceștia spun că în urmă cu două săptămâni s-a spart conducta principală de apă și, deși au anunțat Primăria, nu s-a făcut nimic pentru remedierea avariei. Viceprimarul încă în funcție al comunei spune că utilajul cu care ar fi trebuit să sape pentru remedierea situației este defect și, în plus, majoritatea angajaților instituției se află în carantină și nu a avut cine să rezolve problema, scrie TurnulSfatului.ro.

Locuitorii au semnalat o problemă cu care se confruntă de aproximativ două săptămâni. Aceștia spun că deși au apelat la primărie, problema nu a fost rezolvată, așa că, oamenii s-au apucat să repare singuri țeava.

Problema, însă, nu pare rezolvată în totalitate.

„Doar ieri pentru remediere a trebuit jumătate de zi să se întrerupă alimentarea cu apă, dar și așa, pe partea cu țeava avariată era o presiune extrem de mică”, spune unul dintre locuitori.

Citiți AICI mai mult amănunte despre acest subiect.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri