Un bărbat a murit la slujba de Înviere, în București

Data actualizării: Data publicării:
masina pompieri smurd slujba inviere_isu bucuresti ilfov
Foto: ISU București-Ilfov

Un bărbat de 65 de ani a murit, sâmbătă noaptea, în timp ce participa la slujba de Înviere ce avea loc la o biserică din sectorul 6 al Capitalei.

masina pompieri smurd slujba inviere_isu bucuresti ilfov
Foto: ISU București-Ilfov

Din nefericire, în această noapte, a fost înregistrat și un caz deosebit. La biserica din aleea Parva, un bărbat în vârstă de 65 de ani care a suferit un stop cardio-respirator a primit asistență medicală din partea a doi pompieri aflați în timpul liber și care participau la slujba religioasă. Plt.maj. Niță Florin și plt.maj. Nica Florea au efectuat manevrele specifice de resuscitare, până la sosirea echipajelor SMURD. În ciuda efortului depus, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat”, a anunțat ISU București-Ilfov, duminică dimineață.

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore au fost 299 intervenții, iar peste 270 de persoane au fost asistate medical de echipajele SMURD

În cadrul misiunilor desfășurate de pompieri în lăcașurile de cult, 19 persoane au primit asistență medicală de urgență, șapte dintre acestea fiind transportate la unități spitalicești. Motivul principal al solicitărilor primite pentru acordarea primului ajutor a fost „persoane care au acuzat stări de leșin”.

Totodată, pe timpul nopții, la nivelul Capitalei și județului Ilfov nu au fost înregistrate incendii ca urmare a utilizării necorespunzătoare a lumânărilor aprinse.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri