Un bărbat de 34 de ani a fost reținut în cazul adolescentei dispărute în Maramureș. Fata a fost găsită cu urme de violență pe corp

Data publicării:
barbat cu catuse la maini
Bărbatul reținut e acuzat de „act sexual cu un minor”. Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: Shutterstock

Poliţiştii şi procurorii maramureşeni au reţinut un bărbat de 34 de ani în cazul fetei de 13 ani care a dispărut în urmă cu o săptămână de acasă şi care a fost găsită în cursul zilei de luni, într-o zonă de locuinţe sociale din Sighetu Marmaţiei. Bărbatul este acuzat de act sexual cu un minor, informează news.ro.

Poliţia Maramureş continuă cercetările în cazul adolescentei de 13 ani care a fost dispărută timp de o săptămână, fiind găsită, luni, într-un imobil din Sighetu Marmaţiei.

„La sediul poliţiei a fost audiat astăzi, 13 noiembrie a.c., un bărbat în vârstă de 34 de ani care locuieşte în imobilul în care a fost identificată minora. Având în vedere faptul că, în baza probatoriul administrat până în prezent, se conturează elementele constitutive ale infracţiunii de act sexual cu un minor, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, informează, luni seară, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş.

Poliţiştii vor propune Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei formularea unei solicitări privind arestarea preventivă a suspectului.

Primarul din Sighetu Marmaţiei, Vasile Moldovan, a declarat, pentru Pro TV, că fata a fost găsită într-o zonă de locuinţe sociale din Sighetu Marmaţiei.

Ea se afla într-o încăpere murdară şi avea semne de violenţă pe corp, a declarat, la rândul său, pentru postul de televiziune, poliţistul local care a ajuns primul la adolescentă. Împreună cu tânăra, în momentul în care aceasta a fost găsită, se afla bărbatul de 34 de ani.

Poliţişti, poliţişti de frontieră, salvamontişti, jandarmi şi pompieri au participat la o amplă acţiune de căutare fetei în vârstă de 13 ani, a cărei familie i-a anunţat dispariţia marţi.

Potrivit Serviciului Public Salvamont Maramureş, tânăra ar fi fost văzută în zona montană a judeţului, iar în aceste condiţii au fost mobilizaţi şi salvamontişti alături de poliţişti, jandarmi pompieri şi poliţişti de frontieră.

Sara Melinda Moiş, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă marţi, în intervalul orar 10.00-12.00, aceasta a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. În aceeaşi zi familia a anunţat dispariţia fetei la Poliţia din Sighetu Marmaţiei, localitatea unde trăieşte familiei tinerei.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri