Un bărbat din Galați este cercetat penal după ce a lovit cu mașina o femeie care încerca să blocheze un loc de parcare pentru tatăl ei

Data publicării:
masini in parcare
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un bărbat de 51 de ani din municipiul Tecuci s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, în urma unei dispute pentru un loc de parcare, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, o femeie, de 28 de ani, din municipiul Tecuci, a sesizat poliţia cu privire la faptul că un bărbat aflat la volanul unui autoturism a lovit-o în mod intenţionat cu autovehiculul, în timp ce se afla într-o parcare din localitate.

Poliţiştii au stabilit că femeia a coborât din autoturismul său, care se afla în parcare, şi, observând un alt loc de parcare liber, s-a aşezat în dreptul acestuia, cu intenţia de a-l reţine pentru autoturismul cu care circula tatăl său, care fusese, momentan, blocat în trafic, într-o coloană de autovehicule.

În acest timp, un bărbat, de 51 de ani, aflat la volanul altui autoturism, a intenţionat să parcheze în acel loc şi, în urma refuzului femeii de a se da la o parte, a lovit-o pe aceasta, cu autovehiculul, de două ori, scrie Agerpres.

Întrucât, la sediul poliţiei, femeia a acuzat o stare de rău, a fost solicitată ambulanţa care a transportat-o la spital.

Conducătorul autoturismului implicat în incident a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi desfăşoară activităţi pentru a stabili împrejurările în care s-a produs fapta.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri