Un elev din Gorj s-a aruncat pe geamul şcolii după ce directorul l-a ameninţat că îl va reclama la Poliţie

Data publicării:
01elevGorj

Un elev dintr-o comună gorjeană s-a aruncat pe geam, de la primul etaj al şcolii în care învaţă, după ce directorul l-a avertizat că va anunţa poliţia dacă mai ia bani cu împrumut şi nu îi returnează colegilor. Pe numele directorului instituţiei de învăţământ a fost deschisă o anchetă penală, deşi tatăl băiatului nu îl consideră vinovat pe profesor, ci pe fiul său, despre care spune că i-a făcut probleme şi în trecut.

Incidentul a avut loc în comuna gorjeană Slivileşti, vineri, în timpul orelor de curs. Directorul şcolii generale în care învaţă băiatul a venit în clasă ca să îl atenţioneze să nu mai ceară bani cu împrumut. După ce directorul a plecat din clasă, elevul s-a ridicat din bancă şi s-a aruncat pe geam.

Profesorul de serviciu a sunat la 112 şi a chemat poliţia şi salvarea. Elevul a fost transportat la spitalul din Motru, dar a fost externat după câteva ore, doar cu o mână luxată.

În urma declaraţiilor pe care elevul le-a dat anchetatorilor, directorul şcolii este acum cercetat penal pentru purtare abuzivă. Acesta refuză să comenteze situaţia.

Elevul este cunoscut ca fiind un copil problemă, iar mărturie în acest sens depune chiar tatăl său, care consideră că directorul şcolii este nevinovat. „Nu are de ce să fie ales cu dosar penal dânsul”, spune Ion Gangu. „Băiatul este de vină, mai avusese probleme cu poliţia. Îmi pare rău că e copilul meu şi mi-e ruşine”, adaugă tatăl dezamăgit.

În acest caz a fost deschisă o anchetă şi la Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri