Exclusiv Tânărul care a provocat tragedia din 2 Mai era dependent de droguri, iar tatăl îl dusese în Olanda pentru tratament

Data actualizării: Data publicării:
masina implicata in accident rutier
Doi tineri au murit, pe 19 august dimineață, în localitatea 2 Mai din Constanța, după ce Vlad Pascu, un șofer de 19 ani, drogat, i-a lovit din plin și a plecat. Sursa: captură video

Tânărul de 19 ani acuzat că s-a urcat drogat la volan și a provocat accidentul mortal din 2 Mai făcea parte dintr-un grup de consumatori de droguri, iar tatăl lui l-a dus în Olanda ca să scape de pericolul stupefiantelor, potrivit unor informații obținute în exclusivitate de Digi24.

În accidentul din 2 Mai, au murit doi oameni și alți trei au ajuns la spital. 

Jurnaliștii Digi24 au aflat în exclusivitate că tânărul făcea parte dintr-un grup de consumatori de droguri și tatăl său îl dusese în Olanda pentru tratament.

Suspectul se mutase alături de tatăl lui în Olanda. Tată a vrut să îl separe de grupul de tineri cu care consuma droguri. Mutarea în străinătate nu l-a ajutat însă, așa că după ce s-au întors în România au reapărut problemele. 

Zilele acestea, tânărul venise la Constanța cu tatăl lui care trebuia să își facă niște analize medicale. Bărbatul își rugase fiul să stea departe de probleme. 

După accidentul din 2 Mai, tânărul a ieșit pozitiv pentru trei tipuri de droguri. 

Tânărul a mai fost cercetat de procurorii DIICOT pentru deținere de droguri, după ce a fost prins cu 0,7 grame de canabis. Anchetatorii au decis anul trecut închiderea dosarului pe motiv că era vorba de o cantitate mică de droguri și acuzatul a avut o atitudine sinceră, recunoscându-și fapta. În plus, procurorii au susținut că ar fi o cheltuială prea mare pentru a continua acel dosar penal în care era vorba despre o cantitate mică de droguri, așa că ancheta a fost oprită. Judecătorii Tribunalului București au confirmat hotărârea de închidere a dosarului la începutul anului.

De asemenea, băiatul a mai avut reclamații la Poliție din cauza petrecerilor zgomotoase pe care le organiza în București. 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri