Avocata tânărului care a produs accidentul mortal din 2 Mai: „E în stare de șoc. Plânge și îi pare rău”

Data actualizării: Data publicării:
avocata tanarului care a produs accidentul din 2 mai
Avocata tânărului care a produs accidentul mortal din 2 Mai: „E în stare de șoc. Plânge și îi pare rău”. Foto: Digi24

Avocata tânărului care a omorît 2 oameni în accidentul de la 2 Mai spune că acesta e în stare de șoc și regretă „profund”. Ea susține că tânărul nu e consumator de droguri și că cineva i-a dat stupefiantele la o petrecere.

„Atitudinea lui e una de regret profund. E în stare de șoc. Plânge și îi pare rău, bineînțeles. Părinții încearcă să ia legătura cu familiile victimelor, pentru a le ajuta. Am înțeles că sunt două persoane vătămate la spital și urmează să ia legătura cu aceștia pentru a-i ajuta în vederea ușurării situației”, a spus avocata.

Întrebată dacă tânărul a realizat ce a făcut, având în vedere că inițial a spus că nu și-a dat seama că a comis un accident, avocata a răspuns: „A realizat, îi pare rău. Nu este tipul de persoană care s-a vehiculat în zona online. Nu este fiu de beizadea, așa cum s-a vehiculat, părinții nu sunt oameni cu bani care nu au ce face cu ei și îi dau copilului să-și cumpere droguri”.

Tânărul a recunoscut că a consumat droguri, a spus avocata, care susține că acest lucru s-a întâmplat pentru prima dată și că cineva i-ar fi dat drogurile la o petrecere din Vama Veche.

Avocata a spus că tatăl băiatului nu se afla în Vama Veche.

Doi tineri au murit, sâmbătă dimineață, în localitatea 2 Mai din Constanța, după ce un șofer de 19 ani, drogat, i-a lovit din plin și a plecat, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Alți 3 tineri au ajuns la spital cu răni grave în urma impactului. Tânărul, care consumase 3 tipuri de droguri, a fost reținut pentru 24 de ore.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri