Video Turiştii de pe pârtia din Clăbucet au fost surprinşi de un urs. Animalul a fost filmat la doar câţiva metri de oameni

Data publicării:
Coastal Brown Bear
FOTO: Getty Images

Un urs a fost filmat pe pârtia Clăbucet din Predeal, la doar câțiva metri de turiști. Reprezentanții Jandarmeriei Brașov susțin nu a fost necesară izolarea zonei și că turiștii nu au fost în pericol, informează MEDIAFAX.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În filmul realizat duminică de un turist și postat pe Facebook se vede cum ursul iese din pădure, se oprește pentru câteva clipe la marginea pârtiei și, apoi, speriat, fuge înapoi printre copaci.

Potrivit Jandarmeriei Brașov, evenimentul nu a fost sesizat prin numărul de urgență 112, dar cei doi jandarmi care erau de serviciu în zonă s-au autosesizat și au alungat ursul în pădure.

„Nu a fost necesară izolarea zonei și nu a fost pusă în pericol viața și integritatea persoanelor din zonă”, au mai transmis reprezentanții Jandarmeriei Brașov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri