Video Ultimele imagini cu Dj Lalla în viață. Tânăra a fost surprinsă când se îndrepta spre plajă

Data actualizării: Data publicării:
dj lalla
Camerele de supraveghere o surprind pe Dj Lalla îndreptându-se spre plajă, înainte de a fi găsită fără viață. Foto: Captură TV

Au apărut ultimele imagini surprinse cu DJ Lalla, înainte să moară. Au fost înregistrate de o cameră de supraveghere, chiar în dimineața tragediei. Tânăra a fost surprinsă când se îndrepta spre plajă.

În imaginile publicate de Adevărul se vede cum tânăra de 34 de ani trece singură printr-o parcare goală, în drumul său către plajă, îmbrăcată cu un hanorac alb și pantaloni de culoare neagră.

Imaginile au fost surprinse joi dimineața, la ora 08:40. Aproape două ore mai târziu, trupul Laurei a fost găsit fără viață pe o plajă din Mamaia.

Laura Roşca, cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla, şi-a pierdut viaţa prin înec - este rezultatul la care ar fi ajuns medicii legişti după efectuarea necropsiei.

Potrivit procurorilor, ancheta în cazul tinerei găsite moarte joia trecută este în derulare, fiind audiate mai multe persoane, inclusiv membri ai familiei acesteia.

Un om al străzii a găsit pe plaja din Mamaia, în zona cluburilor, un telefon, o pereche de căşti şi încălţăminte şi a anunţat autorităţile, potrivit unor surse judiciare citate de News.ro. Anchetatorii au stabilit că aceste obiecte îi aparţineau Laurei Roşca.

Singurul care ar putea face lumină în acest caz este bărbatul în casa căruia a ajuns artista. Acesta spune că tânăra ar fi plecat din apartament în miezul nopții, cu gândul să vadă răsăritul. 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri