O secțiune a unui pod din Teleorman s-a prăbușit. Șase persoane au fost rănite

Data actualizării: Data publicării:
pod teleorman
Sursa foto: ISU Teleorman

UPDATE: Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman anunţă, joi, că incidentul de la Orbeasca, unde o grindă a unui pod aflat în lucru a căzut, iar şase persoane au fost rănite, este cercetat ca un accident de muncă.

"Am fost sesizaţi, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, despre producerea unui accident de muncă în localitatea Orbeasca. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au constatat următoarele: în timp ce o echipă de muncitori, aparţinând unei societăţi din localitatea Comarnic, judeţul Prahova, executa lucrări de amenajare a unui pod peste râul Teleorman, o grindă din beton, pe care se aflau cinci muncitori, s-a rupt şi aceştia au căzut de la o înălţime de aproximativ 5 - 6 metri", precizează IPJ Teleorman.

În urma incidentului au fost rănite şase persoane, cinci aflate pe grindă şi una care se afla sub podul aflat în construcţie. Victimele au fost evaluate şi transportate la o unitate medicală pentru investigaţii.

În cauză poliţiştii efectuează cercetări cu privire la accidentul de muncă înregistrat.


Un pod s-a prăbușit în această dimineață în localitatea Orbeasca din județul Teleorman, iar șase persoane au fost rănite.

Cei șase erau muncitori care lucrau la reabilitarea podului. La fața locului au intervenit patru ambulanțe SMURD, un echipaj de descarcerare și o autospecială pentru transport victime.

Sursa foto: ISU Teleorman
Sursa foto: ISU Teleorman

La fața locului au fost găsite șase persoane rănite, dar conștiente.

Momentan nu se cunosc motivele prăbușirii podului.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri