Un șofer rămas fără talon în trafic a mers la RAR după ce și-a "reparat" singur mașina cu niște bucăți de cauciuc

Data publicării:
rar
Sursa foto: RAR / Facebook

Registrul Auto Român (RAR) a publicat câteva fotografii realizate la reprezentanța RAR Tulcea, unde un bărbat a venit să-și redobândească certificatul de înmatriculare cu o improvizație periculoasă.

"La o primă vedere, ar putea părea că în fotografii sunt arcuri elicoidale “împănate” cu bucăți de cașcaval. De fapt, vedem rețeta perfectă prin care proprietarul unui vehicul și-a pus în pericol propria siguranță, dar și pe a celorlalți participanți la trafic", se arată în postarea RAR pe Facebook.

Sursa foto: RAR / Facebook
Sursa foto: RAR / Facebook

Șoferul s-a prezentat la RAR cu mașină, după ce certificalul de înmatriculare îi fusese reținut la un control în trafic. La verificare, inspectorii RAR au făcut o descoperire greu de crezut: proprietarul mașinii, în loc să-și înlocuiască arcurile rupte, a pus bucăți de cauciuc între spire, sperând că improvizația periculoasă va oferi același răspuns ca o reparație.

"În opinia noastră, improvizația este una periculoasă, de natură a afecta stabilitatea vehiculului, motiv pentru care acesta a fost respins de colegii de la Tulcea.", scrie RAR pe Facebook. Totodată, instituția atrage atenția că astfel de improvizații pot pune viața în pericol.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri