Un tânăr de 17 ani, prins cu 100 de pliculeţe cu praf alb în centrul Capitalei

Data publicării:
droguri in pliculete
Pliculețe cu droguri. Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: Poliția Română

Un tânăr de 17 ani a fost prins sâmbătă în centrul Capitalei având la el 100 de pliculeţe ce conţineau un praf alb, anunţă Jandarmeria Capitalei.

„Sâmbătă, 7 octombrie, în jurul orei 17:30, jandarmii bucureşteni, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în zona centrală a Capitalei, str. Baia de Fier, au observat un tânăr care, după ce a coborât din tramvai, la vederea colegilor noştri, s-a ascuns după o maşină parcată. În urma legitimării şi a controlului corporal efectuat, asupra persoanei au fost găsite 100 pliculeţe transparente tip ziplock ce conţineau un praf alb”, a transmis Jandarmeria într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

Tânărul, în vârstă de 17 ani, a fost condus la sediul poliţiei şi au fost întocmite actele de sesizare a Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, cu modificările şi completările ulterioare, se mai arată în comunicatul Jandarmeriei.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri