Traficant dat de gol de viteză. Polițiștii l-au oprit în trafic și au descoperit cantități uriașe de droguri pe bancheta mașinii

Data publicării:
pungi cu droguri
Tânărul s-a mai urcat încă o dată drogat la volan. FOTO: Captură video Digi24

Un tânăr a fost tras pe dreapta de polițiștii din Brașov și nu mică le-a fost mirarea agenților când, la o testare cu aparatul Drug Test, rezultatul a fost unul pozitiv. Mai mult, în mașina lui polițiștii au găsit și droguri ascunse. Tânărul avea și permisul de conducere suspendat.

Polițiștii l-au oprit pe tânărul în vârstă de 26 de ani la un control de rutină pe Centura Brașovului, fiindcă mergea cu o viteză peste limita legală. În timpul controlului, polițiștii au constatat că tânărul prezenta mai multe indicii ale consumului de substanțe interzise, motiv pentru care l-au testat cu aparatul Drug Test, iar rezultatul a fost unul pozitiv.

Tânărul s-a mai urcat încă o dată drogat la volan

Mai mult, la verificarea documentelor, polițiștii au descoperit că tânărul are dreptul de a conduce suspendat încă din luna ianuarie, pentru că se urcase drogat la volan și atunci.

Polițiștii rutieri au controlat și în interiorul mașinii, unde pe bancheta din spate, într-o geantă, au găsit cantități importante de droguri, precum canabis și ecstasy. Tânărul a fost dus la spital, unde i-au fost preluate mostre biologice pentru a stabili cu certitudine prezența drogurilor în organism.

Ulterior, a fost condus la audieri, iar mai apoi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru infracțiunile de trafic de droguri de risc și de mare risc și pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau ale altor substanțe interzise.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri